Verzorgen en Opbaren

Nadat de arts is geweest en het overlijden officieel is vastgesteld, ontvangt u van de arts de overlijdensverklaring. Deze verklaring neem ik van u in ontvangst zodat ik de aangifte van overlijden kan verzorgen in de gemeente van overlijden. Vervolgens ontvang ik van de gemeente een originele akte van overlijden en een verlof tot begraven.

De laatste zorg waarbij u aanwezig kunt zijn en zelf mee kunt helpen wordt verzorgd door erkende en daartoe gecertificeerde overleden verzorgsters.
Ik doe hiervoor een beroep op Linda van Wingen of Caroliene van den Bosse. Vanzelfsprekend kunt u uw voorkeur uitspreken voor een van de verzorgsters. De verzorging kan zowel thuis als in een uitvaartcentrum plaatsvinden. 

 

In overleg met u wordt de opbaring verzorgd. 
U kunt er voor kiezen om thuis op te baren, zodat u de dagen tot de begrafenis in de voor uw vertrouwde omgeving afscheid kunt nemen. Ik zorg dat er naar gelang uw keus een bed- of kistkoeling wordt geleverd.

Als er geen gelegenheid is om thuis op te baren dan is er ook de mogelijkheid om de opbaring in de kerk of rouwcentrum te verzorgen. Vanwege mijn goede contacten met collega-ondernemingen kan ik u opbaarmogelijkheden aanbieden in uitvaartcentra in Middelburg, Vlissingen en Goes.
Wenst u een opbaring in een ander uitvaartcentrum, dan wil ik dat ook voor u proberen te regelen.