Begrafenisverzorging Poppe-Minnaard

 

 

Zorg, Respect en onvoorwaardelijke Aandacht:
bij Begrafenisverzorging Poppe bent u verzekerd van een stijlvolle afscheidsdienst.
Ik zorg  met veel toewijding voor een kwaliteitsuitvaart, die recht doet aan het diepe gemis en de mooie herinneringen.

Daarom verzorg ik de begrafenis volledig naar de wensen van familie of overledene.
Ik sta  u met kennis en kunde bij voor praktische zaken.
Aandachtig, deskundig en prettig van toon. Vanaf de eerste zorg tot de allerlaatste.

Ik verzorg geen crematies. Ik onderscheid me hiermee van mijn collega’s.
De geloofsovertuiging van de overledene speelt in mijn werk geen rol. Ieder mens verdient een passend en tot in de puntjes verzorgd afscheid.

 

gallery/img_2535-hdr-2

 

in 1997 besloot Johan Poppe om als begrafenisverzorger aan de slag te gaan. Dit deed hij vanuit de motivatie en gedrevenheid om mensen in emotioneel zware tijden bij te staan.
Werk wat hij dagelijks met zorg en toewijding heeft gedaan.
Inmiddels is Begrafenisverzorging Poppe een begrip op Walcheren en in de wijde omgeving. Velen hebben hun vertrouwen aan Begrafenisverzorging Poppe geschonken en dit is tot tevredenheid geweest. Dit is te herleiden aan de goede beoordelingen die zijn ontvangen. Hierdoor is hij sinds 2016 ook houder van het keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

gallery/foto hj met stropdas

Vanaf 1 januari 2020 ben ik, Henk-Jan Minnaard de nieuwe eigenaar. Met ingang van deze datum heb ik de Begrafenisonderneming Poppe overgenomen. Er is bewust gekozen om de naam van de onderneming de aankomende jaren nog te gebruiken, zodat de vertrouwde naam Poppe blijft bestaan. Voordat ik in 2001 bij een grote onderneming op Walcheren als begrafenisverzorger ben gaan werken, heb ik gewerkt als verpleegkundige in zorg en hulpverlening.
Nu in 2020, na ruim 18 jaar werkervaring te hebben opgedaan heb ik de stap naar zelfstandig ondernemer gemaakt.  Mijn wens is om in de bezoeken aan de familie voor het regelen en uitvoeren van de begrafenis en het verrichten van de benodigde formaliteiten, het vertrouwen van hen die een beroep op mij doen waar te maken. De begrippen Zorg, Aandacht en Respect zijn terug te zien in al mijn werkzaamheden.