Uw wensen vastleggen

 

Een overlijden brengt vaak veel emoties met zich mee en onder deze omstandigheden moet er in betrekkelijke korte tijd van alles geregeld worden. Omdat het soms niet duidelijk is wat de laatste wensen zijn van de overledene, kan er bij de nabestaanden onzekerheid ontstaan of er wel juist en in overeenstemming met de wens van de overledene wordt gehandeld.
Door bij mij een “laatste wilsbeschikking” aan te vragen en in te vullen kunt u er voor zorgen dat er na uw overlijden veel zaken bekend zijn. Dit geeft bij uw nabestaanden ook rust en helpt mee in het rouwproces. De nabestaanden hebben meer tijd om te rouwen omdat er niet meer nagedacht hoeft te worden over verschillende keuzes omdat dit al is gedaan.

U kunt bij mij het boekje "aanwijzingen voor later" aanvragen. Desgewenst ben ik ook bereid om u te helpen en te adviseren bij het invullen van dit boekje. Na het invullen van dit boekje kan ik u ook n.a.v. uw wensen een overzicht geven van de te verwachten kosten.
Als u liever in een persoonlijk gesprek met mij uw wensen kenbaar wilt maken en daarvan een afschrift ontvangt, mag u ook contact met mij opnemen. Ik kom dan bij u langs.